Réway má nový klub!!! Pozrite sa, kam zamieril

0

Reklama/advertisment:

HRADEC KRÁLOVÉ – Martin Réway je oficiálne novou posilou tímu českej najvyššej hokejovej súťaže, Hradec Králové. Do tímu prichádza tento slovenský talent ako voľný hráč.

Reklama/advertisment:

Martin Réway skončil v Slovane, a ostal voľným hráčom (viac čítajte TU). Vyjadril sa, že by bral aj ponuky z najvyššej slovenskej hokejovej súťaže. Po istom čase strávenom ako voľný hráč sa Martin Réway stal súčasťou HK Mountfield Hradec Králové. V Česku už pôsobil, v rovnakej lige nastupoval v rokoch 2014 a 2015 za pražskú Spartu. V bordovom drese nazbieral úctihodných 52 bodov v 48 zápasoch, za 14 gólov a 38 asistencií.

Réway sa teší z gólu v drese Sparty Praha

Jeho nový zamestnávateľ HK Mountfield Hradec Králové skončil v uplynulej sezóne na 2. mieste v tabuľke českej Tipsport ligy. Cez štvrťfinále prešli hráči Hradca taktiež, keď zdolali Liberec 4:3 na zápasy. “Stopka” však prišla v semifinále, Třinec vyhral 4:2 na zápasy a tretí tím základnej časti tak vyradil ten druhý. Třinec sa však neskôr nestal českým majstrom, Kometa Brno ho porazila 4:1 na zápasy.

Reklama/advertisment:

Reklama/advertisment:

Martin Réway v kanadskom Laval Rocket

Veríme, že slovenskému hokejovému talentu Martinovi Réwayovi sa bude v drese Mountfildu dariť. Bývalý hráč Gatineau Olympiques (Kanada), HC Sparta Praha (Česko), HC Fribourg Gottéron (Švajčiarsko), Laval Rocket (Kanada) a HC Slovan Bratislava tak má pred sebou novú víziu a nové ciele v českej Tisport extralige.