Beauty triky, ktoré musíte vidieť!

0

Reklama/advertisment:

Ak ste žena, ktorá sa pravidelne líči, viete, že nie vždy to ide ,,od ruky”. Niekedy sú jednoducho dni, kedy tá linka nevyzerá práve najlepšie alebo ten rúž vám proste nepristane. Prinášame niekoľko beauty trikov, ktoré by ste mali ovládať aj vy.

Matný rúž

Reklama/advertisment:

Zmatnite svoj rúž za pár sekúnd veľmi jednoduchým trikom. Stačí ak nanesiete svoj obľúbený rúž a odvrstvite vreckovku tak aby vám ostala len jedna vrstva. Teraz priložte na pery a prepudrujte klasickým púdrom, ktorý používate.

Mastné vlasy

Máte mastné vlasy a nestíhate si ich umyť? Skúste si spraviť jeden veľmi jednoduchý a štýlový účes s ktorým si nikto nevšimne, že máte mastné vlasy. Zopnite si vlasy do chvosta. Poriadne zalakujte lakom na vlasy a chvost vyžehlite. Takto perfektne zamaskujete mastné vlasy.

Reklama/advertisment:

Reklama/advertisment:

Hustejšie vlasy

Ak patríte medzi ženy s riedkymi vlasmi toto je trik pre vás. Nemusíte byť sklamaná z toho, že si nemôžete spraviť drdol alebo vrkoč lebo vaše vlasy potom vyzerajú riedke. Vezmite si očný tieň vo farbe vašich vlasov a namaľujte si ním okolie vlasov vpredu nad čelom a po stranách. Vaše vlasy budú opticky hustejšie a vaše sebavedomie stúpne.

Plnšie a väčšie pery

Máloktorý trik pre väčšie pery na internete aj naozaj funguje. Tento trik však vrelo odporúčajú aj samotní dermatológovia či vizážisti. Nebudete mať plnšie pery za minútu, ale z dlhodobého hľadiska je tento trik perfektný. Natrite si každú noc pred spaním očným krémom aj pery a nechajte cez noc pôsobiť. O pár týždňov sa dostavia prvé výsledky.