Cholera-čo je to?

0

 

Reklama/advertisment:

Istým spôsobom prevencie je aj očkovanie, ktoré však znižuje riziko nákazy len o 50 alebo 60 percent. Nikdy teda nie ste 100 chránení.

Reklama/advertisment:

Ak sa nachádzate v rizikových oblastiach, buďte zvlášť opatrní pri umývaní zubov, oplachovaní ovocia, pretože stačí malé množstvo vody a vy sa môžete nakaziť. Aby došlo k nákaze, je síce potrebné väčšie množstvo baktérií avšak nikdy neviete koľko baktérií sa nachádza práve v tom malom množstve vody.

Mäso z morských živočíchov vždy dôsledne a dostatočne  tepelne upravte aby ste tak znížili riziko nákazy na minimum.

Reklama/advertisment:

Reklama/advertisment:

 

 

Článok pokračuje na ďalšej strane…

1
2
3
Predchádzajúci článokAko sa vyhnúť zažltnutiu zubov?
Ďalší článokLetný detox
ZDIEĽAŤ